Hallo!

Welkom bij OV Nederland, dit is een kleinschalige website over het Openbaar Vervoer in Nederland en buitenland. Het initiatief voor deze website komt van www.noviositesallinone.nl, dit is een grote website over het spoor- en wegvervoer in Nederland. Veel plezier bij het bekijken van de foto's en video's op deze site! Mochten er onverhoopt toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan hoor ik dit graag van u. Mocht u meer willen lezen over mijn achtergrond, dan verwijs ik u door naar de pagina "Wie ben ik"

Het initiatief achter deze website heb ik bij bovengetekende weggehaald, aangezien ik al weer een tijdje bussen en treinen fotografeer en deze foto's graag met de wereld zou delen. Mocht u foto's hebben die (uiteraard met vermelding van naam) op deze site mogen staan? Aarzel dan niet om te e-mailen!

DISCLAIMER:

Op alle foto's en video's op deze site rust auteursrecht. Ze mogen dan ook niet over het internet worden verspreid zonder toestemming. Downloaden voor privégebruik mag uiteraard wel. Mocht u echter wel foto's willen plaatsen op een andere website dan wordt u vriendelijk verzocht om mij dit eerst te vragen door middel van een E-mail of een reactie in het gastenboek. Mocht het toch zo zijn dat ik foto's op een site aantref zonder mijn medeweten, dan zal ik u eerst vriendelijk doch dringend verzoeken om deze te verwijderen. Mocht u dit niet doen, dan ben ik bereid om verdere (eventueel juridische) stappen te ondernemen.]]>