OV in Nederland heb ik opgericht omdat ik graag mijn spots aan de wereld wil laten zien, het initiatief voor deze website heb ik genomen doordat ik al geruime tijd andere grote websites bezocht. Deze sites zijn groter en werken met meerdere fotografen. Uiteraard doe ik een goed woordje voor deze sites:

Noviosites: 
Mag zonder meer een van de grootste OV websites uit Nederland genoemd worden. De eigenaar, tevens een goede vriend van mij, is gedreven en wil voor zijn hobby tot het uiterste gaan. Noviosites All in one bied een ruim aanbod aan foto's en video's van fotografen door heel Nederland, ook op deze website  zijn heel veel foto's van miniaturen te bewonderen. Petje af voor deze mooie site:

www.noviositesallinone.nl

OV in Boskoop:
Ook hier vind men een ruim aanbod aan foto's van treinen, bussen etc. Hier is men ook op de goede plaats voor mooie geluidsfragmenten en meer! Kortom, een grote site met een veelzijdig aanbod aan foto's, video's en geluidsfragmenten, zeker een bezoekje waard!

www.openbaarvervoerinboskoop.nl

Rico's OV website:
Rico is sinds een tijdje ook bezig met het spotten van Openbaar Vervoer en maakt hier tevens video's en foto's van. Hier (en op zijn YouTube kanaal ricohallo22) zijn foto's en video's te vinden van treinen en ook liften. Een veelbelovende site en ook deze is het kijken waard!:

ricohallo22.webklik.nl/page/homepage

Uw site op deze pagina?:
Mocht u een eigen site hebben, die met het OV te maken heeft? ovnederland.webklik.nl/page/gastenboek
]]>